Den Helder

Leerlingen Mavo aan Zee hervatten fysiek onderwijs

Den Helder – De leerlingen van Mavo aan Zee werden vrijdag 12 maart naar huis gestuurd wegens een corona-uitbraak. Inmiddels is bekend dat de school maandag 22 maart weer open gaat, op advies van de GGD. De leerlingen kregen de afgelopen week online onderwijs. Nu is dus ook fysiek onderwijs weer mogelijk.

De directie heeft voor de veiligheid een aantal veranderingen in school doorgevoerd, zodat de afstandsregel beter te waarborgen is. Vanaf maandag krijgen alle leerlingen van klas 1 en 2 een vast lokaal en een vaste plek in dat lokaal. Daarnaast zullen er vier extra grote lokalen beschikbaar zijn op de Drs. F. Bijlweg 2 en drie extra lokalen in de Morgenster kerk.

De lessen worden zoveel mogelijk hervat volgens rooster. Omdat er nog enkele docenten ziek zijn of in quarantaine zitten, zullen in sommige gevallen lessen niet door kunnen gaan. De school vraagt de ouders en verzorgers de gezondheid van de kinderen heel goed in de gaten te houden.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button