Jeugd

Triade weer open voor danslessen

Den Helder – Er is groen licht: Triade mag weer ‘echte’ danslessen geven aan leerlingen tot 18 jaar. Dit kan vanaf maandag 22 maart. Naast de hoofdingang van Triade is een buitendanszaal gecreëerd: er ligt een echte balletvloer en er is een overkapping aangebracht.

Triade trapt de buitendanslessen af met een gratis proeflesweek van maandag 22 maart tot en met vrijdag 26 maart. Gedurende deze week is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een proefles dans te volgen. Voor wie geïnteresseerd is in de danslessen van Triade en wel eens een les zou willen uitproberen, is dit een gelegenheid om hiermee kennis te maken.

Nieuw: TikTok(r) Dance
Dansfilmpjes zijn heel populair op TikTok. De gebruikers maken korte dansen of losse moves die in korte tijd heel erg populair worden doordat ze elkaar nadoen en proberen te overtreffen. Tijdens deze cursus leren de kinderen elke les één of meer TikTok dansjes. Naast dansen komen ook uitstraling en acteertalent aan bod. Deze cursus bestaat uit 8 lessen en is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via info@triade-denhelder.nl. Het aantal plaatsen is vanzelfsprekend beperkt.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij was enige tijd stagiair bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

Back to top button