Den Helder

Boekenverkoop Helderse Historische Vereniging

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Historische Vereniging (HHV) organiseert 26 maart aanstaande een verkoop van Historische boeken. De afgelopen maanden zijn de boeken, die de vereniging door schenking of aankoop in haar bezit heeft gekregen, opnieuw geïnventariseerd. Gebleken is dat er een groot aantal boeken in veelvoud aanwezig zijn.

Vanwege chronisch ruimtegebrek is besloten deze boeken te verkopen tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Kom daarom gezellig struinen tussen de boeken en maak kennis met de HHV! Hun vrijwilligers staan voor iedereen klaar om te helpen een keuze te maken. Betaling ter plaatse kan met contant geld of via de aanwezige PIN.

Datum en tijden: zaterdag 26 maart 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Locatie: Kopgroep Bibliotheek School 7 begane grond in klaslokaal. Weststraat 110 A, 1781 BZ Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button