Jeugd

Kinderfilm bij filmhuis De Oude School in Wieringerwaard

Hollands Kroon – Filmhuis De Oude School draait 27 maart aanstaande in Wieringerwaard de gave kinderfilm Brother Bear. De film zal starten om 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.45 uur. Toegang is slechts €2,50 euro inclusief limonade en wat lekkers. De film is bestemd voor alle basisschoolkinderen.

Heel lang geleden, aan het einde van de ijstijd, waren er eens drie broers. Toen de oudste gedood werd tijdens de jacht op een beer, nam de jongste, Kenai, wraak op dit dier. Voor straf veranderden de Goden hem zelf in een beer. Kenai leert de dierenwereld nu op een heel andere manier kennen en raakt bevriend met het jonge grizzly beertje Koda, die hem leert wat de echte betekenis van broederschap is. Weten hoe het verhaal afloopt? Kom ook kijken!

Kaarten zijn te bestellen via de website www.filmhuisdeoudeschool.nl, mail majo.borst@gmail.com of bel via 0611774800. Aanmelding is wel verplicht, de organisatie wil graag weten op hoeveel kinderen zij kunnen rekenen.

Meer informatie is te vinden op www.filmhuisdeoudeschool.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button