Den Helder

Van Brederode loopt warm voor lente met nieuwe showroom

Advertentie:

Den Helder – Woonwinkel Thuisin van Brederode heeft een volledig nieuwe showroom op het Ravelijncenter in Den Helder. De winkel is al jaren een indoor Luxaflex Gallery dealer, maar sinds deze maand ook officieel voor outdoor. Eigenaar Siegfried Doodeman is trots op zijn nieuwe showroom met het buitenassortiment zonwering.

Luxaflex is al jaren een belangrijke partner voor van Brederode. De woonzaak draagt al sinds 2010 de titel ‘indoor Luxaflex Gallery dealer’, wat inhoudt dat consumenten daar terecht kunnen voor persoonlijk advies en service over de techniek, functionaliteit en styling van dit merk raambekleding. Dit gold altijd alleen voor het assortiment binnenshuis, maar sinds 1 maart 2024 is Thuisin van Brederode Den Helder ook outdoor Luxaflex Gallery dealer. Om daarbij stil te staan is een volledig nieuwe showroom ingericht met het nieuwste buitenassortiment van dit merk.

Op het Ravelijncenter kunnen consumenten nu onder meer kennis maken met op afstand bestuurbare Luxaflex, met daarin bijvoorbeeld LED-verlichting. “Via een app kunnen mensen zelfs vanuit het buitenland hun zonwering bedienen”, vertelt Siegfried terwijl hij de techniek demonstreert. Sommige elektrisch bedienbare Luxaflex producten werken op accu, aangestuurd op zonne-energie. Met het oog op duurzaamheid ziet de ondernemer dat als een mooie aanvulling op zijn assortiment.

Enige in Noordkop
Van Brederode is één van de ongeveer 25 Luxaflex Gallery dealers in Nederland en de enige in de Noordkop. Siegfried en zijn team zijn met het toevoegen van het buitenassortiment van Luxaflex helemaal klaar voor de zomer. Daarnaast is het voor Van Brederode een mooi aanloopje naar 2026, dan viert de woonwinkel namelijk haar 150-jarig bestaan.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button