112

Pijnlijke hand bij kop-staart in de Fazantenstraat

Den Helder – Twee personenauto’s zijn maandagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Helderse Fazantenstraat. Een achteropkomende auto zag niet dat de voor haar rijdende automobilist moest remmen.

De auto is dusdanig beschadigd dat deze niet meer verder kon en moest worden afgesleept. De voorste auto kon verder rijden en mag zich melden bij een schadeherstelbedrijf. Het raam van de achterste auto is door de geactiveerde airbag versplinterd.

Er raakte niemand gewond. De bestuurder van de achterste auto klaagde over pijn aan haar hand, maar hoefde verder geen verzorging van een ambulance.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. dat dit niet vaker gebeurt is een godswonder, gemiddelde automobilist rijdt daar ruim te hard en lapt de geldende verkeersregels aan de laars….. afsluiten of versmallingen er in zou ik zeggen

Back to top button
%d bloggers liken dit: