Den HelderKop van Noord-HollandUitgaan

Twaalf uur bridgen tijdens “Het Helders Twaalfuurtje”

Den Helder – Bridgeliefhebbers kunnen 7 mei in de agenda zetten, want dan organiseert Bridge Den Helder een twaalf uur durende bridgecompetitie in Hotel Wienerhof in Den Helder.

De wedstrijd begint om 12:00, bevat een onderbreking voor een drie gangen menu en eindigt uiteindelijk om middernacht. Bridgers uit de regio zijn welkom per paar, inschrijfkosten zijn €55,00. Inloop tussen 11.30 en 11.50. Om 12.00 uur begint de eerste zitting van 24 spellen. In totaal zijn er 3 zittingen met in totaal dus 72 spellen. Na elke zitting wordt één gang van het menu opgediend. Rond middernacht tijdens het genieten van het heerlijke dessert volgt dan de uitslag en de prijsuitreiking.

Meer informatie en inschrijven via: http://www.bridgedenhelder.nl/. Inschrijving sluit op 30 april of als het maximum aantal paren bereikt is.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button