Uitgaan

Feestelijke aftrap Oranjemarkt en Kinderspelen

Den Helder – Eind april kleurt oranje en de binnenstad van Den Helder zorgt voor een feestelijke afsluiting van activiteiten. Op koopzondag 30 april vindt de traditionele Oranjemarkt plaats met heel veel versierde kramen. Kramen vol koopjes en heerlijkheden sieren deze dag de gehele binnenstad. Het publiek wordt uitgenodigd om in oranje de markt te komen bezoeken.

Dit jaar worden ook de kinderspelen georganiseerd, onmisbaar op een echte Oranjemarkt. Oudhollandse spelletjes staan altijd garant voor veel plezier. De kinderen tot en met 12 jaar krijgen een stempelkaart. Als ze zes spelletjes gespeeld hebben, die op verschillende plekken in de binnenstad staan, kunnen zij in ruil voor een volle kaart een mooi prijsje winnen. Naast een kleine prijs maken alle kinderen kans op de  hoofdprijs. Om 16.00 uur is de grote prijsuitreiking van de kinderspelen naast Intertoys in de Spoorstraat, met als hoofdprijs een kinderfiets.

In het Stadpark is een kofferbakmarkt. Deelnemers betalen €10,00 voor een plek van 6 x 4 meter, graag aanmelden via info@heldersebinnenstad.nl. De gratis kinderrommelmarkt is in de Spoorstraat tussen de Wezenstraat en de Koningstraat, aanmelden via info@heldersebinnenstad.nl geeft een gereserveerde plek van 4 meter breed.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button