JeugdVideo

Helderse kampioen NK Stoepranden geeft startschot voor het nieuwe seizoen (video)

Advertentie:

Den Helder – Kan Den Helder de titel die Paco vorig jaar won bij het NK Stoepranden verdedigen? Dat is de komende maanden de vraag. Tijdens de voorrondes doen de kinderen een gooi naar een gouden ticket voor de finales op 17 september in Den Haag. Wethouder Camara gooide woensdagmiddag bij basisschool De Trimaran, samen met kinderburgemeester Dien Hoogland en regerend kampioen Paco de Miranda, de eerste bal.

Het NK Stoepranden is een initiatief van Jantje Beton, de stichting die buiten spelen stimuleert, onder andere door speelgoed en speeltoestellen te regelen voor opvanglocaties voor vluchtelingen. Tot 1 september kunnen deelnemers van het NK Stoepranden zich laten sponsoren om hiervoor geld op te halen. Kijk voor meer informatie op de website van stichting Jantje Beton.

De voorrondes van het Stoepranden in Den Helder zijn nog niet gepland, maar vinden tussen nu en 1 september plaats op een nader te bepalen locatie.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button