Uitgaan

Suzan Veneman Sextet bij jazzclub Nieuw & Diep

Advertentie:

Den Helder – Nieuw & Diep zet haar concertreeks met presentatie van jonge talenten voort met het Suzan Veneman Sextet. Dit optreden vindt plaats op 14 mei in de Kampanje. Trompettiste Suzan Veneman studeerde in de VS bij gerenommeerde docenten en vormde bij thuiskomst haar eigen sextet om haar eigen composities te kunnen uitvoeren. Met dit ensemble laat ze haar prachtige arrangementen voor drie blazers weerklinken.

De zaal opent om 14:45 uur en de aanvang is om 15:00 uur. De kaarten zijn te verkrijgen vanaf €15,- bij Theater De Kampanje. In 2022 bracht ze haar debuutalbum Migrations Of The Mind uit, waarin ze de emoties vertolkt, die werden opgewekt na het vernemen van de diagnose MS. Rouw, verwerking, acceptatie en nieuw perspectief werden door haar muzikaal getoonzet in een driedelige suite.

Haar sextet bestaat verder uit broer Vincent Veneman op trombone, Jaoa Driessen op tenorsax, Timothy Blanchet op piano, Thijs Klaassen op bas en Wouter Kühne op drums. Suzan Venemans spel wordt gekenmerkt door een soulvolle en expressieve klank. Dit is een concert voor de liefhebbers van mooi gearrangeerde en verfijnde muziek.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button