Uitgaan

Schwarzwalder Musikkapelle Siensbach te gast bij muziekvereniging Wieringerwaard

Advertentie:

Wieringerwaard – De Musikkapelle uit Zwarte Woud is zaterdag 11 mei te gast bij het Siensbach Waert Festival. Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert dit festival, waarbij de Schwarzwalder Musikkapelle Siensbach te gast is en optreedt. De Musikkapelle was in 2017 eerder te gast tijdens een succesvol concert.

Liefhebbers van muziek van “Polder tot Zwarte Woud” komen goed aan hun trekken. Het belooft een muzikaal feestje te worden, waarbij beide orkesten apart en gezamenlijk optreden. Na deze optredens wordt het Festival voortgezet met een “Abschluss Bal”, met onder meer live optredens, Duits- en Nederlandstalige muziek en gelegenheid tot dansen. Het festival start in de gymzaal van Wieringerwaard om 20.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de site van muziekvereniging Wieringerwaard.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button