Uitgaan

Speeltuin de Helderse Buurt in Hippolytushoef pakt uit met Koningsdag

Oranje feest vol dans, spel en vrolijkheid op 27 april

Advertentie:

Hippolytushoef – Koningsdag is de dag waarop Nederland oranje kleurt. Bij Speeltuinvereniging de Helderse Buurt in Hippolytushoef pakken ze dat groots aan. Dit jaar transformeren ze de speeltuin voor één dag in een koninklijke speelarena vol vermaak voor jong en oud.

De dag begint met het uithangen van de vlag met wimpel, waarna de traditionele versierde fietsoptocht van start gaat. De organisatie roept deelnemers op om hun meest feestelijke oranje kleding aan te trekken en de fiets te versieren met vlaggen en slingers. Daarbij maken ze kans op een prijs voor de mooiste versiering. De optocht start om 11:30 uur bij de poort.

De speeltuin staat deze dag helemaal in het teken van Koningsdag met een vrijmarkt van 11:00 tot 15:00 uur. Haal de oude spullen van zolder en claim snel een plekje, want vol is vol.

Exclusieve dansworkshop
Een speciaal hoogtepunt is de dansworkshop van House of Dance. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de exclusieve workshop waar ze nieuwe dansmoves leren van professionele dansinstructeurs. Voor meer informatie over deze workshop kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de website van House of Dance: www.house-of-dance.nl.

Verder vullen loterijen met mooie prijzen, diverse spelletjes, heerlijke warme broodjes, en swingende muziek de dag met vreugde en vermaak. Het volledige programma staat op www.heldersebuurt.nl/Nieuws-activiteiten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button