Uitgaan

Vierdaagse schildercursus in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – De Cultuurschuur organiseert vanaf 25 mei een vierdaagse schilderscursus ‘clair-obscur’. Deelnemers gaan elke week aan de slag met een andere schilderstijl.

De cursisten laten zich inspireren door beroemde meesters en proberen hun technieken uit. “Toe aan een nieuwe uitdaging terwijl je ondertussen kunt ontspannen met een gezellige groep cursisten? Voel je welkom bij deze schildercursus!”, vertelt Ineke Zwaneveld namens de Cultuurschuur. De cursusdagen vinden plaats op 25 mei en 1, 8 en 15 juni en duren steeds van 09:30 tot 11:30 uur.

De lessen vinden plaats in het atelier in de Cultuurschuur, gevestigd aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Opgeven kan via het aanmeldingsformulier op de website of een e-mail naar muziekschool@decultuurschuur.nl  Onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button