112

Automaatkrakers aangehouden in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Tijdens een surveillance zag een motoragent maandagavond om 22.20 uur in een parkeergarage aan de Sluisdijkstraat een plafondplaat op de grond liggen. Bij een nadere controle zag hij ook dat hierin een camera zat en dat deze onklaar was gemaakt. Tevens zag hij een man en een vrouw op de vlucht slaan door van het parkeerdek af te springen.

Tijdens de vlucht ontdeed het tweetal zich van hun jassen om herkenning op grond van kleding signalement te voorkomen. De motoragent wist het tweetal te achterhalen.

Bij nader onderzoek bleek dat in de parkeergarage de betaalautomaat braakschade had. Het tweetal, een 36-jarige vrouw uit Heiloo en een 22-jarige man uit Amsterdam, is aangehouden. De jassen zijn in bosjes in de omgeving aangetroffen. Het inbrekersduo is ingesloten voor ander onderzoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button