112

Bedrijfswagen past niet in het tunneltje

Adverentie

Den Helder – De bestuurder van een bedrijfswagen dacht woensdag rond het middaguur dat zijn voertuig nog wel door het tunneltje in Tuindorp (Den Helder) paste, maar had dat verkeerd ingeschat. Het gevolg was een eenzijdig ongeval met flinke schade.

Het ongeval vond rond 12.00 uur plaats. De tunnel onder het spoor door heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter 10 en de wagen bleek net iets hoger. De chauffeur zal zijn eerste werkdag niet snel vergeten.

Als gevolg van de aanrijding was verkeer door het tunneltje even niet mogelijk. Het incident trok, uiteraard, de nodige bekijks. De in de wagen aanwezige goederen zijn overgezet naar een andere wagen van het bedrijf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. niet handig, het rood/wit houten bord moet toch al een beste klap gegeven hebben, hoe kun je dat nou missen?

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: