Den HelderJeugd

Eben Haëzerschool op schoolkamp bij meester thuis

Advertentie:

Den Helder – Dat groep 8 op schoolkamp gaat, is in deze periode door corona helaas niet vanzelfsprekend. Schoolkamp is voor veel leerlingen uit groep 8 het hoogtepunt van de basisschooltijd. Ondanks dat het traditionele kamp niet door kan gaan, hebben de medewerkers van de Eben Haëzerschool de koppen bij elkaar gestoken om toch een geweldige afsluiting voor de leerlingen te organiseren.

Helaas gooit corona ook dit jaar roet in het eten waardoor sommige leerlingen het hoogtepunt van het jaar moeten missen. Dit vond de Eben Haëzerschool geen optie en daarom hebben zij een creatief alternatief georganiseerd. Van 19 tot en met 21 mei gaan de tien kinderen van groep 8 allerlei leuke activiteiten doen, zoals klimmen, lasergamen en een WhatsApp speurtocht. Daarbij gaan ze niet naar huis, maar slaan ze hun kamp op bij meester Barry.

De kinderen staan te popelen. Marjo Dethmers, directeur van de Eben Haëzerschool: “Dat de kinderen hun basisschoolperiode op een goed, leuke manier kunnen afsluiten vinden wij erg belangrijk. Het schoolkamp is de afsluiting van hun basisschoolperiode en dus een belangrijk onderdeel voor de eerste stap naar de middelbare school.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button