Defensie

Koning op bezoek in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Koning Willem-Alexander was woensdagmiddag op werkbezoek bij de marine in Den Helder. Hij nam onder meer deel aan een overleg van de Admiraliteitsraad.

Voor de gelegenheid gebeurde dat aan boord van amfibische transportschip Zr.Ms. Rotterdam. De raad is het hoogste besluitvormings- en adviesorgaan van de marine en staat onder voorzitterschap van Commandant Zeestrijdkrachten vice-admiraal Rob Kramer. De Koning zag ook hoe wordt gewerkt met zeemanschapstrainer de Poolster. Met deze oefenopstelling zijn nautische opleidingen niet afhankelijk van varende eenheden en trainingsfaciliteiten elders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. En….nam WA enkele miljarden mee ? Wat moet men anders met diens bezoek ?

Wellicht ook interessant

Back to top button