112

Politie op zoek naar inbreker

Advertentie:
Wie herkent deze inbreker?
Den Helder – De politie is op zoek naar de ongenode gast die in de nacht van 30 op 31 maart een ongewenst bezoek bracht aan een drogisterij in de Beatrixstraat. De inbraak vond even voor 02.00 uur plaats.

De inbreker verschafte zichzelf toegang tot het pand door het raam aan de zijde van de ingang aan de Kroonpassage in te slaan. De man liep daarna direct naar de kassa en vulde een rood/oranje tas met diverse doosjes parfum. Na ongeveer een halve minuut verliet de inbreker de drogisterij door het raam die hij daarvoor had ingeslagen. De man reed daarna op een fiets weg, vermoedelijk in de richting van de watertoren. In totaal werd ruim 700 euro aan parfum buitgemaakt.

Signalement inbreker
De inbreker heeft een blanke huidskleur, is tussen de 18 en 25 jaar oud en heeft een slank postuur. Tijdens de inbraak droeg de man een donkere, glimmende jas met een wit logo op de linkerborst en op de rug een witte tekst, een grijze joggingsbroek, een zwart petje met een zwarte zonnebril op het petje, donkere schoenen en een zwart mondkapje.

De politie wil graag weten wie deze inbreker is. Wie dit weet of wie andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button