112

Politie zoekt getuigen van geweldsincident bij bushalte

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat maandagmiddag heeft plaatsgevonden bij een bushalte aan de Texelstroomlaan in Den Helder. Een 25-jarige vrouw uit Den Helder werd belaagd en daarbij werd mogelijk haar telefoon gestolen. Een 23-jarige man uit Den Helder is aangehouden.

Rond 12.30 uur stapte het slachtoffer de bus uit aan de Texelstroomlaan toen zij werd belaagd door een man die ook de bus uitstapte. Vervolgens ging de verdachte er vandoor in de richting van de Zuiderzeestraat. Na onderzoek is later in de middag een verdachte in een woning in Den Helder aangehouden. Gelet op de achtergronden in het onderzoek werd de aanhouding door een arrestatieteam verricht.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over dit incident. Rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Texelstroomlaan? Of tijdens de busrit tussen de Huisduinerweg en de Texelstroomlaan? Andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button