Kop van Noord-Holland

Project maatschappelijke diensttijd in de race voor Helemaal Humanitas Prijs

Kop van Noord-Holland – Humanitas, de afdeling Kop van Noord-Holland, doet mee aan de “Helemaal Humanitas Prijs” met het Maatschappelijk Diensttijd project. Hiervoor is een filmpje ingestuurd en zo hopen ze een mooi bedrag te winnen om in het project te steken.

Helpen winnen? Stem dan via: https://www.humanitas.nl/helemaalhumanitas/maatschappelijke-diensttijd/. Klik rechts op STEM! Door verschillende apparaten te gebruiken is het mogelijk meerdere keren te stemmen, bijvoorbeeld via telefoon, tablet en laptop.

De Maatschappelijke Diensttijd is een project voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar en een samenwerking met Link Jongerenwerk en RCO de Hoofdzaak. Bij de Maatschappelijke Diensttijd worden zij maatje binnen één van onze projecten. Het project zet jongeren in hun kracht om hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. De ideale manier om het verschil te maken voor zichzelf en een ander!

Meer informatie? Kijk op www.humanitas.nl/kopnh, neem contact op via kopvannoordholland@humanitas.nl of bel met 0223-617422.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button