Den HelderJeugdVideo

Feestelijke intocht avondvierdaagse Julianadorp (video)

Julianadorp – Vrijwel alle 900 deelnemers van de avondvierdaagse Julianadorp konden donderdagavond hun medaille in ontvangst nemen. Alleen de leerlingen van 1 school moeten nog even wachten op de herinnering, maar zij krijgen deze binnenkort. Dit jaar was er een alternatieve intocht, die eindigde bij MFC ’t Dorpshuis.

Vier wandelaars liepen de 15 kilometer, 313 de 10 kilometer en 538 de 5 kilometer. “Wij hebben in totaal 40 kilometer gelopen. De eerste twee à drie dagen was ik wel moe, maar nu weet je dat het de finish is dus loop je wel door”, zegt een jonge deelneemster.

Voorzitter Durk Geertsma is blij met het aantal deelnemers. “We hebben vier prachtige dagen gehad, ook deze alternatieve intocht beviel goed”, aldus Geertsma. “Volgend jaar hoop ik rond de duizend aanmeldingen.”

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo is AV-specialist bij Regio Noordkop. Ze woont in Julianadorp, is 25 jaar en is bereikbaar via sanne@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Prachtig dat het weer door kan gaan dit jaar, maar waar ik vol verbazing naar zit te kijken is dat deze kinderen overladen worden met snoep en cadeautjes. Waar is dat eigenlijk voor nodig?

Back to top button
%d bloggers liken dit: