112

Gewonde bij aanrijding tussen vrachtwagen en auto in Slootdorp

Slootdorp – Bij een verkeersongeval op de Nieuwesluizerweg in Slootdorp is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het betrof een ongeval tussen een vrachtwagen en een auto.

Het gebeurde rond 13.10 uur. Onder meer de brandweer en de traumahelikopter kwamen ter plekke. De auto kwam vanaf de Molenweg en stak, in de stromende regen, de Nieuwesluizerweg over. Mogelijk heeft de bestuurder van de auto door het slechte zicht van de regen de vrachtwagen over het hoofd gezien, met de botsing tot gevolg.

Het slachtoffer, de bestuurder van de auto, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plekke geweest, maar gaan geen verder onderzoek verrichten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button