Sport

Teams gezocht voor Helders kampioenschap Padel

Den Helder – De ook in Nederland sinds enige tijd populaire sport Padel krijgt een eigen Helders kampioenschap. Dat moet in oktober van start gaan, maar uiteraard zijn dan wel teams nodig die willen meedoen. Aanmelden is vanaf nu mogelijk, zo laat Raymond Groen namens de organisatie weten.

Binnen de competitie is ruimte voor twaalf teams, die elk uit maximaal zes personen bestaan. De wedstrijden vinden plaats bij HTC en er wordt zo’n 25 weken lang op donderdagavond gespeeld. Aan het einde van de competitie (eind maart 2023) vindt een gezamenlijke feestavond plaats, ter afsluiting.

Deelname kost 405 euro per team en voor deelname aan de afsluitende feestavond moet 27,50 per persoon worden betaald. Aanmelden kan, onder vermelding van de teamnaam en de namen van de spelers, door te appen naar Groen: 0621590210.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button