Sport

Tour de Lasalle zoekt nog enkele motorrijders

Den Helder – De 67e Tour de Lasalle gaat door. Het evenement vindt plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 juni. Bij de mannen zijn inmiddels bijna tachtig aanmeldingen en de inschrijving staat nog open tot 1 juni. Bij de junioren vrouwen en de meisjes nieuwelingen zijn reeds 64 inschrijvingen ontvangen, een record. De inschrijvingen van de vrouwelijke deelnemers overtreft alle verwachtingen.

De organisatie komt voor de tijdritten begeleidende motorrijders tekort. Het betreft de tijdritten op zaterdag 11 juni vanaf 09:00 uur. Wie als motorrijder wil fungeren kan zich opgeven bij Johan Aarsen, coördinator motorbegeleiders. Aanmelden kan via johan.aarsen@quicknet.nl of telefonisch via 0637355659. De motorrijders krijgen een benzinevergoeding.

Meer informatie over de wielerronde is te vinden op tourdelasalle.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button