Overige

Bijeenkomst voor mantelzorgers in School 7

Den Helder – Wanneer een partner of ouder naar een zorginstelling verhuist, dan komt er veel op mantelzorgers af. Vooral vragen over hoe dit te regelen en wat de financiële gevolgen zijn. Op maandag 5 juni om 13.30 uur organiseert het Mantelzorgcentrum een bijeenkomst in School 7 die op dit onderwerp ingaat. Partners, zoons en dochters kunnen zich aanmelden via info@mantelzorgcentrum.nl of 0223 – 74 70 09.

De bijeenkomst gaat in op praktische zaken als ‘welk postadres gebruikt mijn naaste na verhuizing’ en ‘wat te doen met de rolstoel’, maar ook financiële en juridische zaken komen aan bod. Mantelzorgers kunnen vooraf vragen insturen naar info@mantelzorgcentrum.nl.

Aanmelden 
De bijeenkomst is op maandag 5 juni van 13.30 tot 15.00 uur in Bibliotheek School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button