Uitgaan

Kunsthal 45 zorgt voor een ‘XTRA’ leuk weekend

Advertentie:

Den Helder – Kunsthal 45 kijkt terug op een mooie openingsdag van de eerste editie van de Preview voor Vrienden. Ook de echte opening werd ondanks het pinksterweekend goed bezocht. De organisatie heeft niet stilgezeten en wilt zorgen voor nog wat ‘XTRA’s’.

De Dag van de Muziek komt er namelijk weer aan op 25 mei. De Kunsthal doet dit jaar ook weer mee en zorgt voor een afwisselend programma met diverse stijlen en groepsgroottes. Tussen de muziek door is de expositie Down to Earth te bezoeken.

Ook is er op 26 mei een kinderworkshop te volgen. Hier kan gekozen worden uit die onderdelen: een vorm maken van losse schelpen, een preciezer werkje maken met verschillende schelpen die vastgelijmd worden of het tekenen van de schelpen die als voorbeeld worden neergelegd. Aanmelden kan bij info@kunsthal 45. De aanvang is om 15.00 uur.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button