Den HelderUitgaan

Pop in de Kop gaat digitaal op herhaling

Advertentie:

Den Helder – Podium Victorie presenteert het team van Pop in de Kop op zaterdag 27 juni met een digitale popquiz. Verzamel een digitaal dreamteam of sluit je alleen aan. Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig.

Digitale inloop vanaf 20:00, om 20:30 stipt begint de quiz. Zorg dat je ruim op tijd online aanwezig bent via de volgende link: https://www.twitch.tv/podiumvictorieZorg dat je de stream kunt kijken via een laptop, tv, of tablet en zorg dat je een tweede apparaat (bijvoorbeeld mobiele telefoon) hebt voor het invoeren van de antwoorden.

Per ronde is een apart antwoordformulier. Kijk voor meer informatie ook op facebook. Na de popquiz wordt de uitslag online bekend gemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button