Hollands KroonPolitiek

Gemeenteraad geïnformeerd over datacenters

Adverentie

Hollands Kroon – De gemeenteraad van Hollands Kroon is donderdagavond 17 juni geïnformeerd over de datacenters op Agriport A7 in Middenmeer. Dit was een extra ingelaste informatieavond. Afgelopen week hebben de partijen hun vragen ingestuurd. Aan de hand van deze vragen werd de raad bijgepraat. Een juridisch expert op het gebied van ruimtelijke ordening en een adviseur van de provincie hebben een presentatie gegeven.

Op donderdag 29 juni is er een extra raadsvergadering over de datacenters. De vergadering start om 20:00 uur. Inwoners kunnen op 22 juni inspreken tijdens het inspreekuur. Allebei deze vergaderingen worden fysiek in de raadszaal gehouden. De publieke tribune blijft gesloten. Dit wordt live uitgezonden en kan worden gevolgd via https://bit.ly/2JE7Pf6.

De informatieavond kan teruggekeken worden via https://bit.ly/2SH7CNh.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button