Hollands KroonPolitiek

Gemeenteraad geïnformeerd over datacenters

Hollands Kroon – De gemeenteraad van Hollands Kroon is donderdagavond 17 juni geïnformeerd over de datacenters op Agriport A7 in Middenmeer. Dit was een extra ingelaste informatieavond. Afgelopen week hebben de partijen hun vragen ingestuurd. Aan de hand van deze vragen werd de raad bijgepraat. Een juridisch expert op het gebied van ruimtelijke ordening en een adviseur van de provincie hebben een presentatie gegeven.

Op donderdag 29 juni is er een extra raadsvergadering over de datacenters. De vergadering start om 20:00 uur. Inwoners kunnen op 22 juni inspreken tijdens het inspreekuur. Allebei deze vergaderingen worden fysiek in de raadszaal gehouden. De publieke tribune blijft gesloten. Dit wordt live uitgezonden en kan worden gevolgd via https://bit.ly/2JE7Pf6.

De informatieavond kan teruggekeken worden via https://bit.ly/2SH7CNh.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button