Kop van Noord-Holland

Meer ‘stempelposten’ voor Gele Boekje

Regio Noordkop – GGD Hollands Noorden heeft besloten op meerdere plaatsen in de regio stempels te zetten in het zogenoemde Gele Boekje voor mensen die zijn gevaccineerd tegen corona. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan de vraag vanuit de bevolking.

De afgelopen week kon de stempel uitsluitend worden gezet op het hoofdkantoor van de GGD in Alkmaar. De komende week kan dat op meerdere plekken.

• Hoofdkantoor GGD Alkmaar (Hertog Aalbrechtweg 22): 21-25 juni alleen op avond tussen 18 en 20 uur; zaterdag 26 juni van 10 tot 16 uur.
• Texel, locatie teststraat (Emmalaan 65, Den Burg): donderdag 24 juni van 16.00- 19.00 uur.
• Regio West-Friesland (GGD-locatie Maelsonstraat 11, Hoorn): dinsdag 22 juni van 9.00 -17.00.
• Regio Kop van Noord-Holland (vaccinatielocatie Drs. F. Bijlstraat, Den Helder): vrijdagavond 25 juni van 19.00 -21.00 uur.

De GGD stempelt alleen in de Gele Boekjes als iemand is gevaccineerd door de GGD. Inwoners die de coronavaccinatie hebben gekregen van de huisarts kunnen dus niet bij de GGD terecht.
Tot dusver hebben ruim 3.000 inwoners gebruik gemaakt van de mogelijkheid hun boekje te laten stempelen.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat tot en met zaterdag 20 juni een stempel kon worden gehaald. Door de publieke vraag is deze termijn verlengd.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button