Den HelderUitgaan

Juttersmarkten gaan weer van start

Den Helder – Het is zomer en dus tijd voor de Helderse Juttersmarkten. De HOB laat weten dat ze op dinsdag 28 juni weer van start gaan. De markt wordt zoals gebruikelijk gehouden in de winkelstraten van de Helderse binnenstad, met vele leuke en verrassende kramen. Diverse ondernemers komen hier hun waren verkopen en aanprijzen.

In het Stadspark aan het Julianaplein wordt ook de bekende kofferbakmarkt gehouden. Hiervoor is het noodzakelijk om vooraf aan te melden via info@heldersebinnenstad.nl, waarna een bevestiging volgt en een bijlage met het reglement. De kosten zijn tien euro voor een plek van ongeveer zes meter breed en vier meter lengte. Voor 07:00 uur mogen er nog geen waren uitgestald worden. De Marktmeester wijst de deelnemers een plek aan.

Voor de kinderen van 6 tot en met 16 jaar is de gratis kinderrommelmarkt in de Spoorstraat, vanaf de Wezenstraat/Spuistraat tot aan de Koningstraat. Ook hiervoor is vooraf aanmelden via info@heldersebinnenstad.nl nodig, waarna een bevestiging volgt en het reglement. Deelnemende kinderen mogen niet voor 08:00 uur hun spullen uitstallen. Hun namen worden op de grond geschreven, zodat de plek duidelijk is.

Alle info over de zomer in de binnenstad via www.heldersebinnenstad.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button