Hollands KroonVideo

Lekker door de prut bij de Obstacle Run (video)

Adverentie

Westerland – Je eens een keer lekker uitleven in het water of in de prut, het kon allemaal op de Wieringer Obstacle Run op het Westerlander Dorpsfeest. Iedereen had er zin in, want het aantal deelnemers had het maximum van 250 gehaald. Meer kan en wil de organisatie niet doen, omdat het dan te onoverzichtelijk wordt en te lang gaat duren.

Nadat de deelnemers zich hadden opgewarmd kon de start in groepen van ongeveer 10 tot 15 deelnemers beginnen. Het gehele parcours was er onder de deelnemers, vrijwilligers en publiek een prima stemming en alles verliep vlekkeloos. Daar waar ze smerig konden worden door de prut waren de meeste bezoekers om de deelnemers vooruit te schreeuwen.

Op de finishlijn nog even door een waterbak en alle prut was er af. Als beloning een medaille, maar de ervaring om je eens lekker te laten gaan over het goed opgezette parcours is een belevenis.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button