Den HelderVideo

Gouden tijden op de Gouden Camping (video)

Advertentie:

Juliandorp – De bewoners van woonzorg groep Omring werden deze week niet uit, maar in de tent gelokt. Met het gezicht in de zon en de tenen in het gras werd er met de bewoners gekampeerd bij camping ’t Noorder Sandt. De ‘Gouden Camping’, zoals het jaarlijks terugkerende evenement wordt genoemd, laat bewoners even vroegere tijden herleven.

Desiree Bal-Roobol organiseert de kampeertocht al een aantal jaar, en ziet de populariteit nog niet afnemen. “Vooral het buiten zijn en de hele dag op pad zijn is wat de mensen leuk vinden. Dat je zo’n hele dag lekker samen weg bent.” De campingweken werden eerder georganiseerd bij de Donkere Duinen, maar door de sluiting van dat vakantiepark is de organisatie uitgeweken naar Julianadorp. De zorgsector heeft een kleine beurs, en daarom des te mooier dat de campinghouder de plek om niet beschikbaar stelt. “Dat is ontzettend fijn”, aldus Bal-Roobol. “Als je dit drie weken wilt organiseren dan komt er opeens een grote kostenpost bij.”

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button