Noord-Holland

Weginspecteur is een klootzak

Advertentie:

DEN HELDER – Een weginspecteur die vrijdagmiddag bezig was met het regelen en het vrijmaken van de rijbaan op de N250 tussen Kooypunt en Den Helder is uitgescholden voor klootzak. De weg was tijdelijk afgesloten in verband met een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen.

‘Het zijn allemaal klootzakken die moeten oprotten’, aldus een man in een rolstoel. Later vroeg de inspecteur nog waarom hij zo reageerde maar de man was niet van plan om te stoppen.

‘ Waarom nou zo gast’, vraagt de weginspecteur zich dan ook af. Misschien wil de man alsnog reageren, dan kan hij contact met ons opnemen via redactie@noordkopnieuws.nl Want wij zijn ook wel benieuwd naar het waarom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button