Uitgaan

Francis van Broekhuizen treedt op in Hippolytushoef

Vissi d'arte, vissi d'amore, oftewel Leve de kunst, leve de liefde

Advertentie:

Hippolytushoef – Francis van Broekhuizen en Gregor Bak geven zondag 28 januari om 15:30 uur een concert in de Hippolytuskerk. Het tweetal brengt een voorstelling vol liederen en aria’s, gecombineerd met grappen en verhalen. Zo praat operazangeres Francis van Broekhuizen het publiek bij over haar lockdownperiode en over hoe het er in enkele operahuizen aan toegaat.

Van Broekhuizen vertelt bevlogen over gekke regisseurs en dirigenten met sprankelende haardossen. Daarmee geeft ze een vermakelijk inkijkje in de operawereld. De titel van het programma is gebaseerd op de lievelingsaria van Francis uit de opera Tosca van Puccini. Francis wordt gezien als een van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland, een dramatische sopraan van topklasse, die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapende podiumverschijning.

Gregor Bak is een bekende musicus, tv-persoonlijkheid en presentator van klassieke muziekprogramma’s. Gregor heeft, na een klassieke pianostudie, muziekwetenschap gestudeerd. Als pianist is hij zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur.

Kaarten voor dit bijna uitverkochte concert zijn voor € 25,00 te verkrijgen op www.dekroonconcerten.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button