Den HelderUitgaan

Feestelijk jubileum voor Stichting Present

Advertentie:

Den Helder – Stichting Present vierde afgelopen zaterdag het 15-jarig jubileum. Dat deden ze met een feest voor jong en oud op Fort Westoever.

Het mooie weer zorgde er mede voor dat tussen de tachtig en honderd kinderen naar het feestje kwamen. “Ze hebben vooral genoten van de boten, de loopballen op het water en de zeepglijbaan, maar zeker ook het schminken en de workshops waren een groot succes”, vertelt vrijwilligerscoördinator Anneke Bais. “Het was gelukkig prachtig weer en we hebben dan ook een geweldige dag gehad.”

De feestelijke dag was mede mogelijk dankzij stadsbrouwerij de Helderse Jongens, pluktuin de Groene Stek, het jeugdsportfonds, het jeugdcultuurfonds, Team Sportservice Den Helder, Triade en de gemeente Den Helder. Los van de vele kinderen waren er uiteraard ook veel ouders aanwezig. “En ook onze enthousiaste vrijwilligers hebben net zo hard genoten”, benadrukt Bais. “Al met al een zeer geslaagde dag. Een van de kinderen kwam mij aan het einde van de dag een knuffel brengen, want dit was toch echt de aller-, allermooiste dag. Daar doe je het voor!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button