Sport

Op de fiets een bakkie doen in Kolhorn

Den Helder – RTV Toon Jacobs stapt ook komende zondag weer op de fiets. Op 25 juli staat de ‘Amstelmeertocht’ op het programma. Dit is een toertocht over een afstand van 80 kilometer, waarbij een koffiestop in Kolhorn wordt gehouden.

De Amstelmeertocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid bedraagt omstreeks 22 km/uur. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn in Den Helder en deze tocht start om 09.00 uur. Tevens start een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijdt. Dragen van een fietshelm is verplicht.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00, maar de eerste keer is gratis!. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button