112

Vrouw (84) met ingevorderd rijbewijs veroorzaakt aanrijding

Den Helder – De politie kreeg maandag rond 11.00 uur een melding van een aanrijding op de kruising van de Waddenzeestraat en de Jan Verfailleweg in Den Helder. Een 84-jarige vrouw kwam bij het verkeerslicht na de stopstreep tot stilstand. Hierop heeft zij haar voertuig achteruitgereden, maar had hierbij niet gekeken of er nog iemand achter haar stond. Een aanrijding met de auto achter haar was het gevolg.

Ter plaatse bleek het rijbewijs van de vrouw al meer dan een jaar ingevorderd te zijn. Zij mocht dus niet meer rijden in het voertuig. De vrouw zal later gehoord worden als verdachte van het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het veroorzaken van een aanrijding. Het voertuig welke door de vrouw was aangereden is afgesleept.

In diverse media werd gemeld dat een vrouw met een rollator was aangereden. Hiervan was totaal geen sprake: De 84-jarige vrouw heeft ter plaatse haar rollator uit het voertuig gehaald en is daarop gaan zitten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button