Uitgaan

Activiteiten in de Helderse binnenstad

Den Helder – Tijdens de koopzondag 31 juli in de Helderse binnenstad willen ondernemers er iets bijzonders van maken. Zo zal er een kleine kermis staan met een draai- en zweefmolen, trampolines om te bungee springen, spijkerbroek hangen, schmink voor de kinderen en een ballonartiest. Een leuke dag voor jong en oud. Ook zijn er deze zomer weer de bekende markten.

Iedere dinsdag tot en met 6 september is de Juttersmarkt in de Helderse binnenstad. Een gezellige markt met leuke terrasjes om een hapje en drankje te doen. Daarnaast is er de kofferbakmarkt in het Stadspark en de kinderrommelmarkt voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Deze staan in de Spoorstraat vanaf de Wezenstraat tot aan de Koningstraat en in de Wezenstraat/Californiestraat. Voor beide geldt dat aanmelden verplicht is, dit kan via info@heldersebinnenstad.nl.

Voor de kofferbakmarkt is het niet toegestaan om eerder uit te stallen dan 07:00 uur. Voor de kinderrommelmarkt is dit 08:00 uur. Op de Keizersbrug is een mooie 3D-presentatie gemaakt, dit is zeker het bekijken waard.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button