Uitgaan

Activiteiten in de Helderse binnenstad

Den Helder – Tijdens de koopzondag 31 juli in de Helderse binnenstad willen ondernemers er iets bijzonders van maken. Zo zal er een kleine kermis staan met een draai- en zweefmolen, trampolines om te bungee springen, spijkerbroek hangen, schmink voor de kinderen en een ballonartiest. Een leuke dag voor jong en oud. Ook zijn er deze zomer weer de bekende markten.

Iedere dinsdag tot en met 6 september is de Juttersmarkt in de Helderse binnenstad. Een gezellige markt met leuke terrasjes om een hapje en drankje te doen. Daarnaast is er de kofferbakmarkt in het Stadspark en de kinderrommelmarkt voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Deze staan in de Spoorstraat vanaf de Wezenstraat tot aan de Koningstraat en in de Wezenstraat/Californiestraat. Voor beide geldt dat aanmelden verplicht is, dit kan via info@heldersebinnenstad.nl.

Voor de kofferbakmarkt is het niet toegestaan om eerder uit te stallen dan 07:00 uur. Voor de kinderrommelmarkt is dit 08:00 uur. Op de Keizersbrug is een mooie 3D-presentatie gemaakt, dit is zeker het bekijken waard.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button