Sport

Molentocht van Fiets en Geniet

Adverentie

Den Helder – Fiets en Geniet organiseert op 26 juli de Molentocht. Deze keer fietsen de deelnemers naar de molen van ’t Zand voor een koffiestop. De afstand is 40 kilometer. Iedereen die in de groep 55-plussers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de 15 kilometer per uur.

Onderweg wordt er een koffie/theepauze gehouden. Consumptie is voor eigen rekening. De start is om 13.00 uur bij het clubgebouw van RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Kosten zijn €2,50. Na afloop krijgt iedereen een gratis kopje koffie of thee met cake. voor meer informatie, bel 06 11161470 of 06 23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button