Jeugd

Striptekenen met Juliette de Wit in School 7

Den Helder – Speciaal voor de kinderen die tijdens de zomervakantie in Nederland blijven organiseert KopGroep Bibliotheken in School 7 zes weken lang iedere dinsdagochtend een leuke activiteit. Op dinsdag 2 augustus om 10:30 uur komt illustrator Juliette de Wit een workshop striptekenen geven!

De Wit werkt voor allerlei uitgeverijen en tekent zowel voor kinderen als voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan de verhalen van Spekkie en Sproet of Bink en Pip. En ook boeken voor volwassenen hebben wel eens plaatjes nodig, zoals in boeken over opvoeden of bevallen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? De Wit komt het laten zien. Deze workshop is leuk voor alle kinderen die willen leren hoe je een stripverhaal tekent.

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Meedoen is helemaal gratis, maar aanmelden via de website is verplicht. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button