Jeugd

Striptekenen met Juliette de Wit in School 7

Adverentie

Den Helder – Speciaal voor de kinderen die tijdens de zomervakantie in Nederland blijven organiseert KopGroep Bibliotheken in School 7 zes weken lang iedere dinsdagochtend een leuke activiteit. Op dinsdag 2 augustus om 10:30 uur komt illustrator Juliette de Wit een workshop striptekenen geven!

De Wit werkt voor allerlei uitgeverijen en tekent zowel voor kinderen als voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan de verhalen van Spekkie en Sproet of Bink en Pip. En ook boeken voor volwassenen hebben wel eens plaatjes nodig, zoals in boeken over opvoeden of bevallen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? De Wit komt het laten zien. Deze workshop is leuk voor alle kinderen die willen leren hoe je een stripverhaal tekent.

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Meedoen is helemaal gratis, maar aanmelden via de website is verplicht. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button