Uitgaan

Zomerconcert in ontmoetingskerk Julianadorp

Adverentie

Den Helder – O2, bekend van de jaarlijkse zomerconcerten in Julianadorp, organiseert zondag 24 juli een zomerconcert voor jong en oud met deelname door Evelien van Leeuwen en Jan Schraal. Evelien van Leeuwen zingt als vrijwilliger in verpleeghuizen en doet elke maand een meezingprogramma in School 7. Ook zingt zij af en toe met peuters.

Op 24 juli zingt van Leeuwen solo. Jan Schraal bespeelt het orgel. Hij zal stukken van Buxtehude, Bach, Kellner, Haydn en Rutter ten gehore brengen. Jan studeerde orgel aan het conservatorium.
Het concert is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Ontmoetingskerk in Julianadorp. Het concert start om 14.30 uur. Inloop is mogelijk vanaf 14.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button