LOS Den Helder

Een middag lang zomerhits op LOS radio

Advertentie:

Bryan Adams met “Summer of ’69” staat dit jaar op 1 in de Zomerse 50. De vrolijke hitlijst wordt vrijdag 23 augustus uitgezonden op LOS radio, tussen 13.00 en 17.00 uur.

“De Zomerse 50 bevat zomerhits van de afgelopen 50 jaar”, vertelt initiatiefnemer Martijn de Lange. “Dus je hoort ook veel bekende liedjes voorbijkomen, nummers die je bijna vergeten was.”

Ondanks het gebrek aan een afgetekende zomerhit van dit jaar, zijn er toch zes nummers nieuw in de lijst. Hoogste nieuwkomer is Con Calma van Daddy Yankee en Snow op plaats 13. Shawn Mendes en Camila Cabello komen met Señorita binnen op plek 19. Ook de overige vier nieuwkomers zijn hits van 2019. De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de 50 populairste zomerhits ooit. De zomerlijst verschijnt dit jaar voor de negentiende keer. Er staan diverse evergreens in, zoals In the summertime van Mungo Jerry en Boys of Summer van Don Henley. Ook komen veel zomerhits uit de jaren 90 en zeroes voorbij. “De Zomerse 50 is heel afwisselend, van oud tot heel nieuw”, aldus De Lange.

De afgelopen weken kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete zomerhits. De Zomerse 50 is deze maand te horen bij 150 radiozenders in Nederland en België. Een overzicht van alle uitzendingen is te vinden op www.zomerse50.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button