Sport

Flora Ronde van Den Oever

Adverentie

DEN OEVER – Tijdens de Flora- en Visserijdagen van Den Oever wordt traditioneel ook de wielerronde van Den Oever georganiseerd. Terwijl het dorp zich onderdompelt in het feestgedruis rijden de wielrenners nog een mooie ronde tussen Den Oever en Oosterland.

Een rondje van 2,3 km wat in totaal 25x gereden wordt (57,5 km), waar het publiek rijkelijk langs de kant vertegenwoordigd is in de met vlaggetjes versierde tuinen.
Na de koers is de prijsuitreiking en gezellige nazit in de permanance. Deze is gevestigd bij v.v. Wiron in Den Oever.

De wedstrijd op zaterdag 24 augustus staat open voor: amateurs, sportklasse, junioren, basisleden en recreanten. De start is om 19:00 op de Gesterweg, 150 mtr van de permanance. Er zijn 10 eindprijzen, een leidersprijs en verschillende premieronden.

Inschrijven kan via wielersportwieringen@kpnmail.nl ovv naam, woonplaats en chipnummer. De kosten zijn €5,00. Bijschrijven kan op de dag zelf (Kosten €7,50.).
Meer info: www.wielersportwieringen.nl of via bovenstaand e-mailadres.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button