Sport

Algemene ledenvergadering Gymvereniging Wieringen

Hippolytushoef – De algemene ledenvergadering van Gymvereniging Wieringen wordt gehouden op donderdag 27 augustus. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en vindt plaats in de kantine van de sporthal aan de Belterlaan.

Op de agenda staan onder meer de gewoonlijke notulen, het jaarverslag en het financieel verslag over 2019. Daarnaast ook de bestuursverkiezingen. Voorzitter Johan Meijer is aftredend en niet herkiesbaar. Een aantal bestuursleden is aftredend, maar wel herkiesbaar. Tot nu toe is er nog geen kandidaat gevonden voor de aftredende voorzitter. Het jurylid Nathalie Walschots is ook aftredend en niet herkiesbaar. Ook voor deze functie heeft zich nog niemand aangemeld.

De agenda voor deze algemene ledenvergadering wordt gepubliceerd op het Facebookaccount van GVWieringen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button