Gemeenteraad Hollands Kroon nu met eigen website

Hollands Kroon – De gemeenteraad van Hollands Kroon heeft altijd gebruik gemaakt van de algemene website van Hollands Kroon om informatie op te delen. Daar is nu verandering in gekomen. Vanaf 19 augustus heeft de gemeenteraad een eigen website namelijk: gemeenteraad.hollandskroon.nl. Hierdoor is alle informatie van en over de gemeenteraad te vinden op één plek.

De nieuwe website zorgt ervoor dat het makkelijker is om informatie over de gemeenteraad te vinden. Zo is er onder meer een pagina waarop alle mogelijkheden staan hoe inwoners hun mening kunnen laten horen aan de gemeenteraad. Daarnaast is de informatie ook uitgebreider. En contact opnemen met individuele raadsleden kan vanaf nu ook via het persoonlijke contactformulier.

Leer de raadsleden kennen
De gemeenteraadswebsite zorgt ervoor dat inwoners en geïnteresseerden laagdrempelig kennis kunnen maken met de raadsleden. De raadsleden stellen zich voor op hun persoonlijke pagina en ze schrijven columns over wat zij meemaken als raadslid of wat zij ergens van vinden. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe website van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.hollandskroon.nl.