Den Helder

Helderse wethouder live op Facebook over hondenbeleid

Advertentie:

Den Helder – Wethouder Peter de Vrij en woordvoerder Just de Wit van de Koninklijke Hondenbescherming beantwoorden binnenkort, live via Facebook, vragen over honden en het hondenbeleid van de gemeente Den Helder.

Vragen over het hondenbeleid van de gemeente? Of vragen over het de gezondheid van de hond? Stel ze dinsdagavond 25 augustus tijdens een live-uitzending op Facebook. Van 18.45 tot 19.15 uur zitten wethouder De Vrij en Just de Wit van de Koninklijke Hondenbescherming klaar op www.facebook.com/gemeentedenhelder om vragen te beantwoorden over alles wat met regels rondom honden, hondenpoep en hondenbezit te maken heeft.

Wethouder Peter de Vrij: “De afgelopen periode hebben we al veel vragen kunnen beantwoorden over de nieuwe regels rondom het opruimen van hondenpoep. Via de live-uitzending bieden we inwoners de mogelijkheid nog meer vragen over honden te stellen. Wij proberen ze dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik ben blij dat ik dat samen kan doen met Just de Wit van de Koninklijke Hondenbescherming. Ook goed om de inzichten van een andere partij mee te kunnen nemen.”

Hondendag
Woordvoerder Just de Wit van de Koninklijke Hondenbescherming: “Op woensdag 26 augustus is het internationale hondendag. Mooi dat we aan de vooravond daarvan deze live-uitzending kunnen doen. De Koninklijke Hondenbescherming staat bekend om haar deskundigheid op het gebied van honden en hondenvraagstukken. Graag beantwoord ik vragen daarover.”

Vragen kunnen ook worden gemaild via het contactformulier op www.denhelder.nl/contact. Vermeld bij het onderwerp: Vraag honden uitzending Facebook. De vraag wordt dan meegenomen in de live-uitzending.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button