112Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon waarschuwt voor nep-inspecteurs

Kolhorn – De gemeente Hollands Kroon waarschuwt op Facebook voor drie mannen die zich voordoen als inspecteurs en langs huizen gaan om op het dak te kijken. Ze zijn ten minste gespot in Kolhorn, Wieringerwerf, Slootdorp, Wieringerwaard en Middenmeer. De gemeente en de Wooncompagnie weten van niks en Hollands Kroon raadt aan de politie te bellen als ze langskomen.

“Er zijn vanmorgen, donderdag 18 augustus, 3 mannen in Kolhorn gesignaleerd. Zij geven zich uit als medewerkers van de gemeente Hollands Kroon. Dit klopt niet! De mannen zeggen dat zij een controle aan platte daken uitvoeren. Ze hebben een ladder mee, komen op eigen terrein en beklimmen platte daken. De “inspecteurs” zijn eerder gespot in de gemeente Hoorn”, zo leest het bericht van de gemeente. Het regent reacties van mensen die ze ook gezien hebben.

Volgens sommigen doen de drie heren zich voor als medewerkers van de Wooncompagnie met het verhaal dat zij platte daken moeten controleren. De gemeente geeft aan dat dit niet klopt. De politie is geïnformeerd.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button