Den Helder

Texelstroomlaan wordt veiliger

Advertentie:

Den Helder – In opdracht van de Gemeente Den Helder gaat J. Winder B.V. in september twee oversteken op de Texelstroomlaan veiliger maken. Het betreffen de oversteken bij de Scheldestraat en de Eendrachtstraat. Voor de werkzaamheden wordt een deel van de weg een aantal dagen afgesloten.

Ter plaatse van de oversteken worden middengeleiders aangebracht. Zo kunnen voetgangers de oversteek in twee keer maken. Gedurende de werkzaamheden is het doorgaande verkeer voor voertuigen op de Texelstroomlaan afgesloten. Op maandag 12 september wordt gestart bij de oversteek bij de Eendrachtstraat en de werkzaamheden duren ongeveer twee dagen. Op woensdag 14 september wordt gestart bij de oversteek bij de Scheldestraat en deze werkzaamheden duren ongeveer drie dagen

Ter plaatse is een omleiding van toepassing. Fietsers en wandelaars ondervinden geen hinder. Bestemmingsverkeer kan hinder ondervinden. De bushalte bij de Scheldestraat is van 12 tot en met 16 september 2022 buiten gebruik.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button