112

Tractor Hippolytushoef vernield en deels in brand

Adverentie

Hollands Kroon – Baldadige jongeren die een trekker vernielden en in brand staken zijn door de gealarmeerde eigenaar aangehouden en overgedragen aan de politie.

Gelukkig voor de eigenaar zag een getuige dit gebeuren. Die waarschuwde direct de eigenaar die samen met zijn vader met hoge spoed naar de trekker kwam rijden om de brand te blussen.

De eigenaar van de trekker ziet de jongeren wegrennen, snelt er achteraan en krijgt ze te pakken. Niet veel later komt wijkagent voor Wieringen Sander Laan ook ter plaatse en heeft de brandstichting onderzocht. De tractorband en de verlichting waren vernield.

De jongeren mogen op het bureau een verklaring komen afleggen en de ouders zullen na te zijn geïnformeerd ook niet blij zijn met de dadendrang van hun kroost. Of zoals de wijkagent met een zucht vraagt: “Waarom jongens…waarom?”

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

3 reacties

  1. laat die schoffies maar tijdje werken bij deze boer als taakstraf en schade vergoeden maar dat zal wel door de ouders moeten doen want die gasten hebben geen geld waarschijnlijk

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: