Noord-HollandZakelijk

Rodi neemt huis-aan-huisbladen over

Adverentie

Rodi Media neemt de Noord-Hollandse huis-aan-huisbladen van de failliete Alkmaarse bv BDU Noord-Holland over. Dat meldt het bedrijf op haar website.

De curator van de failliete Alkmaarse bv zegt dat deze deal buiten hem om is gesloten. “Dit nieuws kwam voor mij ook als verrassing, maar ik heb net even gebeld en het klopt. Volgende week ga ik met de partijen in gesprek.”

Rodi schrijft dat het ‘sinds vandaag de exploitatierechten van de Noord-Hollandse titels van BDU in handen heeft’. Eerder vandaag liet curator Aart-Jan Stokkers nog weten de mogelijkheden voor een doorstart te verkennen.

Alle titels
Rodi Media heeft het volledige portfolio overgenomen, bevestigt een woordvoerder van het bedrijf. Overigens ‘is nog niet bekend hoe en op welke manier Rodi Media de vijftien titels en uitgaven gaat gebruiken’. Met andere woorden: de uitgever houdt de optie open dat papieren kranten verdwijnen en uitsluitend als digitale uitgave terugkeren. “Daar gaan we ons de komende periode over beraden.”

Lees ook: Curator onderzoekt doorstart failliete huis-aan-huisbladen

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button